Bruidstaarten

De mooiste dag van je leven!

Tot in de finesse hebben jullie alles uitgedacht. Het is niet voor niets jullie mooiste dag. Alles hebben jullie op en tot op elkaar afgestemd. De jurk, het bruidsboeket, de kleding van de bruidegom; elk onderdeel past bij elkaar en tot in het detail hebben jullie je ideeën hierover uitgewerkt. Ook de onthulling van de bruidstaart is een speciaal moment van jullie mooie dag. Niets sfeervollers dan het samen aansnijden van jullie perfecte bruidstaart! Bij ons ben je aan het juiste adres voor het laten maken van deze feestelijke lekkernij. Want… De Groot Bakkerij houdt van bruidstaarten maken!

Hoe ziet jullie droomtaart eruit?

Daarover wisselen we graag van gedachten met jullie. Wanneer je een afspraak maakt, nemen we alle tijd om van gedachten te wisselen en de mogelijkheden door te nemen. Ingrediënten, kleuren, sfeer, uiterlijk. Elk aspect van de taart nemen we door tijdens dit gesprek. Maar ook vinden wij het fijn om jullie als bruidspaar beter te leren kennen. Op die manier kunnen we er niet alleen een heerlijke, maar ook een heel persoonlijke droomtaart van maken!

Een lekkere basis

Zacht biscuitcake, luchtig en zonder boter gebakken. Zo maken wij onze bruidstaarten, want een bruidstaart is niet zwaar. Het speciale lekkernij is precies zo licht en luchtig als jullie huwelijksdag zelf! Naast de stijl en de sfeer die jullie kiezen, zijn er ook meerdere mogelijkheden wat betreft de soort cake die we gebruiken als basis. Vanille, chocolade, red velvet… Het kan allemaal. Maar ook hebben we de mogelijkheid om de cake van een passende kleur te voorzien. Een kleurschakering die past bij jullie als bruidspaar, bij jullie dag, jullie kleding en jullie uitstraling.

Stijlvolle decoratie

Mooie suikerbloemetjes, gestileerde suikerblaadjes, symbolische figuren of prachtig glinsterende parels. Voor de aankleding van jullie taart is er een breed scala aan mogelijkheden. De opties zijn overvloedig op het gebied van fondant en suikerwerk. Maar wat dachten jullie van echte bloemen? Ook daarin is De Groot Bakkerij gespecialiseerd. Bloemen hebben veel zeggingskracht en zijn allemaal uniek. Voor de mensen die van puur natuur houden, van een authentieke stijl, verwerken wij echte bloemen op bruidstaarten. Maar ook maken we de zogenaamde ‘naked cakes’. Taarten met weinig opsmuk en daardoor heel eigentijds, subtiel en stijlvol. Waar je ook voor kiest, De Groot Bakkerij helpt jullie graag bij het maken van jullie ultieme droomtaart.

Lekkere vulling

De lagen tussen de cake voorzien we van een lekkere vulling, ook weer helemaal afgestemd op jullie wensen. We hebben diverse soorten vullingen die we jullie als bruidspaar graag laten proeven. Maar ook hebben we de mogelijkheid om jullie vulling helemaal af te stemmen op een persoonlijke favoriete smaak. Bespreek met De Groot Bakkerij wat je in gedachten hebt. Wij gaan er graag mee aan de slag.

Heel veel mogelijk!

Wij zijn enthousiast als het om het maken van bruidstaarten gaat. Creativiteit, design, gecombineerd met de lekkerste ingrediënten leiden tot de mooiste eetbare kunstwerken voor een bijzondere dag. Met ziel en zaligheid gaan wij van De Groot Bakkerij met jullie droomtaart aan de slag. Graag gaan we met jullie in gesprek. Wij hebben vele mooie ideeën, maar ook jullie voorbeelden van favoriete taarten zien wij graag tegemoet. Samen komen we tot het mooiste resultaat! Bel vandaag nog voor een persoonlijke afspraak met De Groot Bakkerij.