De Groot Bakkerij!

Welkom bij De Groot Bakkerij!

Sinds 2018 zijn wij, Leon en Dunja de Groot-Jaeggi, de eigenaren van Bakkerij Appie de Jong. Met filialen aan de Kaden en in winkelcentrum de Drait in Drachten en winkels in Marum en in Ureterp draait ons bedrijf op volle toeren. Samen met onze twintig medewerkers zijn wij vol enthousiasme aan dit project begonnen. Nadat we twee jaar geleden in het diepe sprongen en het bestaande bedrijf in eerste instantie onder de oorspronkelijke naam nieuw leven inbliezen, is het nu tijd voor een naamsverandering. Ons bedrijf met de naam De Groot Bakkerij is een feit!

Nieuwe huisstijl

Als eigenaren van De Groot Bakkerij zitten we vol ideeën en energie om een waar levenswerk van onze bakkerij te maken. Met een nieuwe huisstijl in zwart, goud en groen heeft ons bedrijf een eigen uitstraling gekregen. Twee goudgele aren met daaronder in goud welluidend onze familienaam vormen zo het nieuwe logo. Een nieuwe website en opgefriste puien van de winkels maken het bedrijf helemaal eigen en vertrouwd.

Trends en vernieuwing

Wij houden van vernieuwing! We richten ons op ontwikkeling van nieuwe producten. We houden trends in de gaten en worden ook voorzien van ideeën en nieuwe producten door tal van vertegenwoordigers. Deze vakmensen nodigen we graag uit voor nieuwe inzichten en innovatie op het gebied van bakken. Wij houden van deze input. Het brengt ons productenaanbod op een hoger plan en zorgt bovendien voor een eigentijdse vulling van onze winkel. Daarnaast juichen wij de ambitie van onze werknemers ook toe. We geven ze de vrijheid om zich te ontplooien en dragen hun pogingen om nieuwe producten te ontwikkelen een warm hart toe. En dat zie je geregeld terug in ons productenaanbod. Continu blijven we lekkernijen uitproberen. Maar ook tref je de oude, vertrouwde producten nog steeds aan in onze winkel.

Met goud bekroond

Met goud bekroond Onze inzet is niet onopgemerkt gebleven. Met gepaste trots hebben we meerdere prijzen ontvangen voor een aantal van onze producten. Het NBC, Nederlandse Bakkerij Centrum, heeft ons roggebrood, ons suikerbrood en onze speculaasjes rijkelijk beloond. In 2019 kregen deze lekkernijen alle drie het predicaat ‘goud’. Meer weten over ons bedrijf? Kom eens langs in een van onze filialen. Wij willen je graag verrassen met onze verse producten. Eerlijk, heerlijk, ambachtelijk maar ook eigentijds. De Groot Bakkerij. Brood gebakken met passie. Maar ook gewoon met tomeloze inzet en liefde voor het vak.

Met verse groet,
Leon en Dunja de Groot-Jaeggi