Taart en gebak

Zoete versnaperingen…

Hou je van iets lekkers bij de koffie? Om even iets te vieren, te trakteren of een dag op een fijne manier mee te beginnen? Kom naar De Groot Bakkerij. Want wij houden van taarten bakken en mooie lekkernijen creëren. Met eetbare ingrediënten de leukste banketproducten vormgeven, dat is wat wij bij De Groot Bakkerij graag doen. Taarten, gebak, zoete lekkernijen; bij De Groot Bakkerij maken we dat met hart en ziel. Of eigenlijk, heel eerlijk, omdat we dat gewoon leuk vinden om te doen. Creativiteit met passie voor zoete versnaperingen, dat is in het kort gezegd waar het, naast het bakken van brood, bij ons óók om draait.

Vernieuwing en verbetering

We bieden telkens nieuwe producten aan. Iedere keer weer willen we verbeteringen doorvoeren. Ook dat is De Groot Bakkerij ten voeten uit. Naast ons mooie assortiment dat we continu voeren, brengen wij ook telkens vernieuwing aan binnen onze producten op het gebied van taarten en gebak. Onze banketbakkers krijgen volop ruimte zich te ontplooien. Eigen ideeën en persoonlijke inbreng waarderen wij binnen onze gelederen. En dat zie je terug in ons afwisselende assortiment.

Ouderwets lekker!

Vernieuwingen, daar houden we van. Maar ook voor een ouderwets lekkere moorkop, een goed stuk appeltaart of een heerlijk gevuld bladerdeeggebakje gevuld met verse room plus aardbeien of seizoensfruit kun je bij De Groot Bakkerij nog steeds terecht. Dit authentieke gebak hebben wij terugkerend in ons aanbod. Lekker, herkenbaar en smaakvol. Vernieuwing is mooi, maar we verliezen onze toppers daarbij zeker ook niet uit het oog.

Bestellen en bezorgen

Natuurlijk bezorgen wij al dat lekkers graag bij je aan de deur. Heb je een feestje, een jubileum, een verjaardag of iets anders om onder het genot van iets lekkers bij stil te staan? Wij brengen onze lekkere producten ook graag bij je langs. Voor tussen de middag zorgen we eventueel ook voor een heerlijke lunch. Weet De Groot Bakkerij te vinden voor al onze verse bakproducten! Bel, bestel online of mail ons. Wij zorgen voor een goede afhandeling en een correcte bezorging.

Online bestellen!

Banket, taarten, brood? Google op De Groot! De Groot Bakkerij bakt dagelijks vers. Maar ook bezorgen we belegde broodjes en taart. Bel of bestel online! Wij zorgen ervoor dat je snel van je bestelling kunt genieten!